Οι αξίες μας

Κατευθυνόμενη έμπνευση
Στόχος μας είναι, να καλύψουμε τις ανάγκες του πελάτη, και να αποτελέσουμε πηγή έμπνευσης, τόσο μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων επίπλου (σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, παιδικά, κ.ά.) όσο και μέσω του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού μας.
Επίσης, το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα καθοδήγησης του καταστήματος www.biros.gr, αποτελεί τον ιδανικό οδηγό για κάθε πελάτη προκειμένου να τον κατευθύνει εύκολα και γρήγορα στους τομείς και τα προϊόντα του ενδιαφέροντός του.

Φροντίδα και υποστήριξη
Βασική μας αξία είναι η υποστήριξη και φροντίδα του πελάτη τόσο κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα καταστήματά μας όσο και μετά την ολοκλήρωση των αγορών του μέσα από παροχή συμβουλών και ειδικά σχεδιασμένων υπηρεσιών υποστήριξης.
Μας ενδιαφέρει να ακούμε τις ανάγκες του πελάτη και να σχεδιάζουμε το μέλλον μαζί του.

Εμπιστοσύνη στην ικανότητα
Έχοντας ως κέντρο του ενδιαφέροντος τον πελάτη και δίνοντας προτεραιότητα στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και πραγματικού ενδιαφέροντος. Βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στον πελάτη και του παρέχουμε πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη για κάθε προϊόν που τον ενδιαφέρει, ώστε να κάνει τη σωστότερη επιλογή.
Έπιπλα Μπύρος
Powered by active³ CMS - 2/8/2021 4:02:37 μμ